Werkgroepen

Er zijn een aantal ouders en mensen van het team die de grote lijnen van een werkgroep uitzetten.

Werkgroep Groen en Speeltuin

Deze werkgroep organiseert de inrichting en het onderhoud van de schoolterreinen en de speelruimte van de kinderen. Ook een milieubewuste afvalverwerking en onderhoud van het dierenpark op school wordt opgevolgd. Om al het werk uit te voeren, worden regelmatig werkzaterdagen georganiseerd: op zaterdag worden zoveel mogelijk ouders en teamleden opgetrommeld om bv. onkruid te wieden, hagen te scheren, te schilderen, speeltuigen op te zetten, enz. Per leefgroep staat één werkzaterdag in the picture, de ouders van een bepaalde leefgroep komen samen werken in de tuin, en sluiten af met een gezamenlijke aperitief.

Werkgroep Crea

Ouders zoeken naar manieren om kinderen en ouders buitenschools boeiende en creatieve activiteiten aan te bieden. Er gaat regelmatig een crea-atelier door op Klavertje Vier waar alle kinderen van Nevele en omgeving welkom zijn.

Werkgroep PR

De werkgroep PR heeft tot doel de naambekendheid van de school te vergroten. Realiseert dit door artikeltjes in de pers, reclame in de gemeente, recrutering van 2,5 jarigen, infostand op activiteiten,…

Werkgroep ict & website

Deze werkgroep zorgt voor het onderhoud het computerpark, geeft ondersteuning van het team en denkt mee na over de ICT-toekomst.

Ze organiseert en onderhoudt ook de schoolwebsite en geeft ondersteuning voor Gimme.

Werkgroep Klaviertje

Twee maal per schooljaar wordt een schoolkrantje gemaakt.

Werkgroep herfst-opruim

Elk jaar organiseren we een herfst-opruim-actie. We werken verder aan de projectjes die lopen binnen en buiten (huiselijke klassen, avontuurlijke tuin), we ruimen bladeren en maken er een gezellige familiedag van, want samen maken we de school veel mooier!

Doe mee!

Wil u graag actief meewerken in één van onze werkgroepen, contacteer ons!