Beste ouders, grootouders, sympathisanten, …

Om onze schoolwerking wat meer te kunnen ondersteunen doet het ouderteam elk jaar een financiële actie. Dit jaar staat deze geheel in het teken van het leggen van de basisfundamenten van onze buitenklas.

Omdat verwenmomentjes voor onszelf of een geschenkje voor onze naasten nodig en fijn zijn, kozen we dit jaar voor kleine gelukskes:

KOEKJES, CHOCOLADE & THEE

Deze zullen, na bestelling, op school kunnen afgehaald worden op zaterdag 12 februari. Save the date!!

De producten en leveranciers werden met zorg uitgekozen en getest.

Koekjes

keuze uit speculoosjes met chocolade, zandkoekjes of mini cakejes – verkrijgbaar in dozen van 500 gram, ideaal om te verdelen in de koekjesdozen. In de aangeboden box zijn de vers gemaakte koekjes 6 weken tot 3 maanden houdbaar.

 

Chocolade

3 soorten – zakjes van 150 gram om te geven, aan jezelf of aan een ander. We kozen voor de gekende zeevruchten, de schilferstruffels of een mengeling bloemetjes.

 

Thee

te verkrijgen in zakjes om ongeveer 10 kopjes te schenken

We kozen voor de Mum’s cherry cake (appel, druif, ananas, rozenbottel, rode biet, aroma’s, kers, saffloerbloemblaadjes). Deze vruchtenmelange doet je terugdenken aan je mooie kindertijd, verhaaltjes voor het slapengaan en de overheerlijke cake van je mama.  Drink deze thee op een winterse avond of op een warme dag verwerkt in een ice-tea. 

Onze ster voor gember liefhebbers is de Ginger love bio (citroengras, gember, ijzerkruid, goudsbloem, kaasjeskruid). Een frisse aromatische en pittige smaak van gember is een culinair genot. 

Wil je al even wegdromen naar de zomer? Dat kan met onze keuze voor de Amour de Provence bio. Een reis naar zuidoost Frankrijk met zijn prachtige lavendel velden.  Een vleugje rozemarijn, tijm en limoen verfijnen de bloemige noot, zoete kaneel zorgt voor de ronde afdronk.

 Uw gegevens

Indien deze momenten echt niet lukken en je niemand anders kan vragen om mee te brengen, stuur een mailtje naar opbrengstactie@leefschoolklavertje4.be. Ook voor alle andere info.


  Koekjes

  Chocolade

  Thee


Totaal: € -