RugzakVolDromen

Kunnen kinderen iets doen voor kinderen op de vlucht uit Oekraïne ? Absoluut !

We zetten graag als school onze schouders onder RugzakVolDromen

Het idee is simpel : laat je kinderen een stevige rugzak vullen met mooi speelgoed, knuffels, spelletjes, knutselspullen, … Het is niet de bedoeling om speeltjes die helemaal versleten zijn te dumpen, wat al gebruikt is maar nog mooi is kan er uiteraard wel in. Die kinderen zijn door een hel gegaan en verdienen beter. Geef dus alleen wat je ook aan je eigen kinderen zou geven. Graag geen kleren en voedsel in het rugzakje steken’ 

Van 14 maart tot en met 25 maart verzamelen we alle gevulde rugzakjes, labelen ze volgens leeftijd en brengen ze dan het verzamelpunt. Vandaaruit worden ze, via eerstelijnsorganisatie, aan de passende kinderen uitgedeeld. Omdat spelen belangrijk blijft, in welke omstandigheden ook.