Blij om clown te zijn !

Onze ikkertjes doken voor hun project de circuswereld in. De klas werd omgetoverd tot een piste met gekleurde linten en kostums. Er werd heel wat geoefend om door hoepels te springen, over balken te lopen, zotjes te doen, te goochelen, smoelen te trekken, danspasjes onder de knie te krijgen, circusdeuntjes te zingen, strikken en dassen te knutselen, suikerspinnen te maken …. en dus ook om clownsneuzen op te zetten waar je gelukkig van wordt.

Clown Steven kwam langs met zijn voorstelling. Arcrobaten uit turnwereld toonden hun kunsten. De dierenknuffels kwamen tot leven en samen deden ze er yoga mee. Een goochelaar liet zijn wonderbaarlijke trukjes zien. Samen leefden de hele circuscrew zich een voormiddag lang uit in de sportzaal op het grote circusparcours. Qua behendigheid zijn onze ikkers weer een stapje verder !